Csak természetesen

Szinte nincs olyan, aki ne követne manapság valamilyen diétát, laktóz, vagy glutén mentes étrendet, paleót, nyerset, vegetáriánust. Sokan pedig egyszerűen csak szeretnének egészségesebben étkezni. Mindez hatással van arra is, hogy milyen italokat fogyasztunk lelkiismeret furdalás nélkül.  Abban minden új táplálkozási irányzat egyetért, hogy érdemes kerülni a hozzáadott színezéket, a tartósítószert, az ízfokozókat és a túl sok cukrot nemcsak az ételekben, de az italokban is. A folyamatos hidratálás az egyik legfontosabb táplálkozási szabály, az egészséges életmód alapja.

Napi két liter folyadékfogyasztás, változatosan

A víz az egyik alapvető lételemünk, amíg az ember élelmiszer nélkül 4-6 hétig képes életben maradni, víz nélkül csak néhány napot. Meglepően sokan nem fogyasztanak elegendő folyadékot, sőt, az ajánlott mennyiségnek még csak a közelébe sem érnek. Pedig az, hogy a szervezet nem jut elég vízhez, az bizony komoly egészségügyi gondokhoz vezethet, például emésztési problémák, dekoncentráció, szorongás és krónikus fáradtság. Ha valaki nem szereti magában a vizet, mert túl unalmasnak találja ahhoz, hogy megigyon belőle napi két litert, akkor sem kell a mesterséges összetevőket tartalmazó üdítőket választani.

Gyümölcs és méz semmi más

Megérkezett az italok új generációja, a Fruit tea, ami semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaz. Olyan természetes eljárással készül, amit már 150 évvel ezelőtt a cseh nagymamák is alkalmaztak. Csak a gyümölcs, a méz és a gyümölcsökhöz illő fűszer az, ami ezt az italkülönlegességet alkotja. Ez alól persze kivételt képez a gyógynövényes ízesítés, hiszen ebben nincsenek gyümölcsök csak a gyógynövények mézes esszenciában. Nyugodtan beilleszthető a diétás étrendekbe is, hiszen kizárólag természetes anyagokból, természetes eljárással készülnek a koncentrátumok.

A Fruit teák nem tartalmaznak tartósító szereket, ízfokozókat, mesterséges színezéket. Magas gyümölcslétartalmuknak köszönhetően friss és természetes íz világuk mindenkit magával ragad. Minden évszakban kiváló üdítő ital készíthető a Fruit teákból, hiszen hidegen vagy melegen is pillanatok alatt, nagyon egyszerűen elkészül.

Változatos üdítő

A 15 féle íz variáció gondoskodik arról, hogy a hidratálás ne legyen soha unalmas. Mindenki megtalálhatja kedvencét és kipróbálhatja az újabb ízeket, izgalmassá téve ezzel a mindennapos vízfogyasztást, hiszen a Fruit tea elkészítéséhez csak vízre van szükség. A kis koncentrátumok gyümölcsdarabokat tartalmaznak, de a gyümölcsteákhoz hasonlóan koffeint nem, így azt kisgyermekek is bátran fogyaszthatják.

Hamarosan 9 új, kihagyhatatlan ízzel frissül kínálatunk!